"Bärsskogen"

Även idag har det varit en fantastisk dag, om än lite dimmig till en början. Jag har varit hos frissan och kapat lite samt fräschat upp färgen lite.... Gick in med inställningen att det kan ju inte bli sämre:) O det blev det inte heller trots att mitt sparande till långt dröjer ytterligare...
En av mina bästa vänner komenterade bilden med att jag ser ut som Plupp (kändes lovande)
Men lyckligtvis ser jag inte ut som plupp nu:)
Eftermiddagen spenderades i "Bärsskogen" och vilgot var inte bara överförtjust i att gunga och att träffa kossorna. Vi hade också turen att springa på Lilly och Jossa! Så kul....Älskar hur Vilgot säger "Lilli"<3 Ja o barna passade på att tävla lite, klara färdiga gå! Så mysigt. Dessutom var det kanon att catcha up med Jossa angående skolan då jag ju varit hemma och VABBAT denna veckans lektioner... Men i morgon är det dags igen:)
Ett kärleksfullt smycke som skickades igår:)
Det ljusbruna lädret gillar jag skarpt!
På fredag är det dags för klädvisning igen och idag levererade jag en massa...Hoppas min förkylning som verkar vara kraftigt på g avtar!
KRAM

Boka din visning!

Hej på er, nu är det verkligen vååååår:) Så skönt ute och solen skiner som aldrig förr:) Vill passa på att påminna er som ännu inte bokat er visning att göra det!
De fantastiska kläderna går i en rasande fart och vissa plagg är redan slut i vissa storlekar... 
Dagen har spenderats hemma med en grinig fortfarande lite sjuk Vilgot men i morgon hoppas vi på dagis! Fick i alla fall hem lite grejer till stången och flera plagg som beställdes på senaste visningen idag:) Lite kul att pyssla med...
Är det någon som är sugen på att kika men inte har möjlighet till visning får ni givetvis komma hem till mig och titta:)
På dagens agenda står i alla fall att duscha alla blommor, oj vad dammet syns nu när solen skiner in... Dessutom ska jag skicka iväg lite beställningar och bokföra det sista så kan vi lägga februari bakom oss... Plugga får det bli när prinsen somnat<3
Ha en fantastisk dag!

Hemma!

ja nu är jag hemma igen! Kanske har ni undrat över min frånvaro men jag har varit i Kungsbacka hos min underbara vän!
Jag mötte verkligen våren i form av strålande sol (dock lite blåst) och plusgrader:)
Lördagen spenderades med lots of catching up och givetvis kollade jag inte bara in Saras fina lägenhet utan också lite av vad kungsbacka har att erbjuda... En otroligt vacker stad och Sara bor jättecentralt vid en kanal.
Mecklade ihop lite smycken åt min vän (trots semester) men hjälp av en pincett...Allt går bara man vill:)
Kolla in den här fantastiska tavlan!
Efter lite shoppning och sightseeing tog vi en liten "drink" i form av vitt vin och schweppes russian som är min favorit för tillfället! Något senare blev det mys med plockmat och lite rött! Mmm...
Vi kollade lite smått på mello men vi lyssnade i ärlighetens namn på spotyfi istället:D
Kvällens bravader fortsatte bara "runt hörnet" på ett mysigt ställe som heter Black Pearl. Hade en otroligt rolig kväll med många möten av gammal som ung! SKITKUL skulle jag nog dra till med:)
Igår hade nog både jag och sara lite ont i håret men det var det värt och strax efter lunch pallrade vi oss ut i solen igen. Var ju tvungen att köpa med lite presenter hem:)
Hittade en hel del snyggt till mig själv också, mest på ZARA som är min favoritbutik och en som jag verkligen saknar här i Karlstad!
Sen blev det bakiskäk i form av fräsch thaimat, ingen flötig pizza här inte! Ett sorgset avsked sen var det dags för hemfärd...
Underbar helg! Tack min kära vän<3

Ikväll är det dags för visning!

Den här ljuva historian som hänger på strecket ska jag ha på kvällens visning. Känns kanske inte helt rätt i det höstrusk som nästan råder ute nu, men med en tröja under och några snygga leggings blir det jättefint!
Från Capri collection såklart!<3
Idag har jag haft prinsen hemma, mest för att jag är "rädd" eller inte rädd kanske men tycker det är olustigt att lämna på dagis numer. En av fröknarna är jättebra, medan en av de andra är nästintill otrevlig och absolut inte kommer och möter eller knappt säger hej. Detta har blivit jobbigt för mig då vi nästan haft fröknarna emot oss sen den dagen vi började! Mest pga. vårt behov att ha vilgot till 18.30 en dag i veckan (förstås inte nu i vår när jag lever ett "normalt" liv), vilket ifrågasattes och ständigt påmindes om hur "besvärligt" detta var för dem.
Summan av kardemumman, Vilgot fick stanna hemma, Fredrik fick ringa då inte ens detta känns bekvämt... Saknar gamla förskolan så inni!
Nu är det dags att göra sig i ordning för en mysig visning där värdinnan bjuder på vin m.m:) Självklart åker smyckena med också!

Inga semlor!

Hej på er!
Nej jag skippar det med semlor helt idag... Alla pratar om det på facebook, i teve och radio, men nej tack här blir det ingen. Detta mest på grund av min gluten... De glutenfria semlorna är inte någon hit, speciellt inte när man förr i världen fuskade och faktiskt vet hur en vanlig semla ska smaka! Detta är något som alltså drabbar hela familjen då jag är den som handlar och brukar fixa med sånt, men efter maten tog vi lite glasstårta istället:)
Under dagen har jag jobbat undan en del och dessutom packat upp mer kläder från Capri, sååååååå fina (och där kom jag på att jag fortfarande inte lagt ut bilder på dem). Jag satt i ett telefonmöte med ICA, pluggade lite och ja o Ville har dessutom hunnit med en tur till "Bärsskogen" och kollat på djuren:)
Kvällen bjuder på massa mera plugg, lite bokföring och lite mys med Vilgot ska det allt hinnas med också...
//Soffan

Jag lovade...

Jag vet att jag lovade er ett längre inlägg ikväll men tiden har liksom bara flutit iväg... Har iof gjort massa nytt så det kommer att fotas:)Orkar ni vänta?;)
Här är i alla fall några av förra veckans beställningar...nu måste jag tyvärr sova...
Inte världens bästa fotograf precis, men ni ser:) Tjao!

Gokväll!

I morgon kan ni vänta er en del produktbilder om dagen flyter på som jag har tänkt!
Så länge, njuter jag av mina godingar<3

Armen känns kapad!

Hej på er!
Ja så känns det just nu, som att armen är kapad då min bättre hälft i detta nu förhoppningsvis är på väg hem från akuten. Nog för att han har klagat till och från under många år på att det hugger i bröstet och att hjärtat rusar men idag skrämde han mig rejält då han fick åka till vårdcentralen och ta ekg m.m.
På vårdcentralen skickade läkaren honom vidare därifrån till akuten då hon ville att han skulle träffa hjärtläkare... Jag som skulle skriva tentan klar med fullt fokus idag! Men nu är han i alla fall på väg hem och jag kan få "min arm tillbaka". Inte har jag kunnat fokusera nämnvärd med tanke på allt detta och att jag dessutom fått ha Vilgot i säng m.m.
Det blir inte alltid som man har tänkt sig men nu ska jag kramas en massa sen är det full fokus som gäller så ska jag nog komma i mål. Men som ni kanske förstår har det inte blivit så mycket tillverkat om än packning av några beställningar som jag ska skicka i morgon... Det är presenter så jag kan inte lägga upp dem än ifall jag avslöjar för någon lycklig men de kommer jag lovar:)
Lustigt det är med kärlek i alla fall, att det kan kännas som att man saknar en kroppsdel att vara ifrån den man älskar!
Så åter till lite transkriptioner och hårslitande med en förhoppning om en inte allt för sen natt... I morgon ska jag tillbaka till Peppe och knäcka ryggen igen sen väntar ett "gästspel" på ICA då jag ska leka demotant för en dag:) Matkassedemo står på schemat, blir nog kul!
Njut av varandra därute, man vet aldrig vad som händer!<3

Ja just det!

Till dig som frågade om pris på "pappa-armbandet" i "helgen gick för fort"-inlägget, det kostar 249 kr. Jag är så van att få prisfrågor på facebook eller via mejl att jag helt enkelt glömt bort att svara...Så ursäkta dröjsmålet:)
Vinnaren i min tävling på facebook utsågs igår, men det var ju trots allt alla hjärtans dag så jag drog en vinnare till. Båda blev jätteglada:)
Körde på den gamla pappersvarianten då jag inte är så haj på lottningsidor på nätet... Tackar min vän Snäcki som hjälpte mig att dra så det verkligen gick ärligt till:)
Idag har jag gjort detta vackra i glaspärlor, romantiskt med rosor på några av pärlorna... O tänk på att ni som vill ha med namn ju faktiskt kan få ett vackert pärlarmband med en bricka på!
Den största anledningen till att det blir mycket pärlande nu är ju för att jag faktiskt besökte en av mina leverantörer när jag var i Sthlm. Där köpte jag med massa fint hem och våren sen sommaren är ju på intåg så redan nu är jag sugen på att jobba med mycket färger!
Idag har jag gjort något som jag i ärlighetens namn inte gjort på flera år, levt i nuet! O då menar jag inte sådär Carpe diem och gör det bästa av allt... Nej jag har inte stannat upp och tänkt efter sådär utan jag gav mig själv ledigt. Visst jag har en tenta att skriva och massa beställningar att ta tag i men, lusten var för stor. Att bara vara ledig och vara med Vilgot.
Så sagt och gjort, vilgot fick "ledigt" från dagis, vi har lekt och busat hela dagen, åkt bob, sovit middag, myst... Allt som man kan drömma om.... Men tänker ni, har hon inte gjort det på flera år? Nej, inte en hel dag... Att leka med sina barn är ju vanligtvis något som man kanske inte "roar" sig med en hel dag men idag kändes allt så rätt! Jag har i ärlighetens namn inte varit så i nuet med min son någongång! UNDERBART!
Känslan av att vara tillfreds, ha hittat hem och njuta utan att känna stress för allt man måste göra kändes underbart. Att vi dessutom sov middag i varandras armar gav ju snarare mer energi till allt det man måste ta tag i:)
Solen var här, heeeela dagen, jag känner mig pånyttfödd! Nu ikväll har jag producerat lite i "verkstan" igen och det är så kul! Så nu ska jag läsa lite english grammar och sen sova som en prinsessa:)
<3

Alla hjärtans dag!

http://www.capricollection.com/p-594-evelyn-klnning-brunkamel-ruta.aspx Denna ljuva klänning har jag hemma i lager i strl.38 till det fantastiska priset 249 kr!
Har också två underbara underklänningar i strl M till endast 149 kr, ring mig om du är sugen 073-8370940
http://www.capricollection.com/p-578-tessy-underklnning-magnolia.aspx
Dessutom har jag en hel del på lager om någon inte hunnit köpa present till sitt <3 än! Ring mig så fixas detta i sista minuten;)
199 kr
I lager idag, herrstorlek 119 kr!

Swamped!

Stockholmsresan är avklarad, det var riktigt trevligt även om jag längtade hem en hel del... Men det gjorde jag ju iof. innan jag klev på tåget ens:P
En liten bilduppdatering med tågresa upp, iordning för första kvällen, sangriapremiär, lunch i saluhallen och kaffe på hemresan... Väldigt kortfattat men jag har fullt upp just nu. Idag påbörjades också grammatiken så ett längre inlägg kommer i morgon:) Nu måste jag hämta prinsen och lägga honom i min säng, snooooos!
Här kommer också lite bilder på arbete som gjorts:)
Kram alla!

Hur mycket kan man ta med sig?

Ja det undrar jag, hur mycket man kan ta med sig egentligen... Håller på och packar inför stockholmsresan nu o jag packar hur mycket som helst! Men känner jag mig själv rätt är det lika bra att ta med sig för mycket då jag alltid får beslutsångest när jag ska ut o käka, vad ska jag ha på mig:)
Packar hursomhelst ner lite olika och hoppas att jag ska få med mig något som jag vill ha i morgon kväll när det är dags för middag och konsert med Björn Skifs och Lennie Norman...
Så, kanske blir det lite dåligt med bloggandet under helgen men då vet ni:)
Hörs på söndag igen om inte annat;)
KRAM

Tävling på facebook!

Såhär är tävlingen presenterad på fejjan, gå in och var med vettja!
http://www.facebook.com/pages/Maplemountain-design/130706790368618

Matlagning:)

Vilken fin dag det har varit idag! Jag har varit på universitetet hela dagen. En hemtenta delades ut vilket inte var så kul, däremot gjorde jag ett pronunciation test med vår lärare och det gick över förväntan:) KUL! Dessutom är/har han varit så himla bra! Tyvärr var det sista lektionen med honom idag...
Just nu sitter jag med den mindre roliga men ack så nödvändiga bokföringen...Ska dock ta en liten paus och laga en av veckans rätter ur ICA:s matkasse som vi köper nästan varje vecka.
Det är så himla smidigt, man behöver inte fundera så mycket över vad man ska äta, handla osv, bara öppna kylskåpet. Dessutom får man en mer varierad kost och jag får in grönsaker på ett bra sätt som annars kan bli lte slentrianmässigt med kokt broccoli eller något...
Dags att fundera på vad jag ska packa ner i resväskan också för i morgon åker jag till Stockholm med jobbet! Det ska bli kul men samtidigt vet jag att jag kommer längta hem redan innan jag kommit på tåget:P Hemkär som jag är... Ska passa på att besöka en av mina smyckesleverantörer när jag ändå är där och förhoppningsvis kommer jag hem med en stor kasse att sätta igång med när jag kommer hem.
Några spännande möten är också inbokade för nästa vecka som ni snart kommer få läsa om:)
Kan redan nu passa på att nämna att jag är inbokad på en modevisning på nöjesfabriken i mars. Det är lions som håller i den så det mesta går till välgörenhet vilket är bra. Om man kan förena det man älskar att göra samtidigt som det hjälper någon annan är det bara bra! Önskar jag var hur rik som helst då skulle jag lätt ägna mig mer åt välgörenhet! Men det lilla är alltid något:)
Nu är det dags att sätta lite fart, men håll utkik ikväll då kommer jag posta en tävling som jag kommer ha på facebook, det tror jag blir jättekul!
Hörs senare;)

Nu är det redan kväll igen!

Japp, här har ni snyggve själv i en av mina favoriter från Capri collection, Betsy klänning 399 kr, Tammy top 149 kr som är superskön och finns i fler färger! Bra basplagg:)
Tyvärr har jag fortfarande inte fått hem alla plagg till min kollektion men gästerna på visningen kunde i alla fall prova storlekar och känna och klämma lite på en hel del underbara plagg.
Plockade också med mig lite av mina smycken, mitt nya träd är perfekt...
Eller ja, inser att det inte är så lite smycken jag har i lager:S
Nu blir det lite plugg och kanske en film lite senare:) Prinsen har precis slocknat i soffan, då är man trött<3

Tiden går...

Ja herre gud vad tiden går fort...Som ni kanske märkte hanns det inte med någon bilduppdatering igår men jag hoppas kunna ta lite bilder på kläderna efter visningen idag:) Här kommer ialla fall lite nytt i smyckeskategorin som ni får hålla tillgodo med så länge;)

Jag är så tacksam...

Hej alla!
Idag är en riktigt bra dag! Jag plockar just i detta nu upp vår/sommarkollektionen från Capri collection och det är sååååå mycket fint. Det slutar med att jag äger en hel kollektion själv tror jag, den vill jag ha, den vill jag ha...hehe....
Var precis och hade ett möte med Annika som är min kontakt på Capri och jag är ensam återförsäljare på Hammarö och kommer dessutom att täcka stora delar av Karlstad och Kristinehamn vilket känns jättekul! I morgon är det dags för min första visning så idag kommer det förberedas en massa inför det!
Jag är så himla glad då jag dessutom fått massa fina mejl och sms från er som köpt smycken av mig och det värmer att ni ger sån resopns tillbaka! Det gör att smyckestillverkningen känns ännu roligare!
Dessutom har jag en hel del beställningar på Maplemountain design att ta hand om, så dagen är fullbokad, ska ju dessutom hinna få in en del plugg däremellan!
Är det någon som vill komma förbi min lilla vrå och kika så är jag hemma och har "öppet" denna veckan i morgon onsdag mellan 10-14, torsdag mellan 16-19 samt fredag mellan 12-16! Varmt välkomna!
Kommer uppdatera under kvällen med lite bilder av kollektionen samt lite nya smycken (hoppas jag hinner med det iallafall!)
Ha en fantastisk dag!
KRAM

Helgen gick för fort:(


Va äre mä smaklökera?

Ja, nog för att jag är påläst angående Gastric bypass o allt före o efter men nu vette sjutton. Vissa saker som jag älskade före op, som t.ex. kyckling smakar numer inte så värst medan andra smaksensationer tillkommit. Ta till exempel fiskbullar som jag verkligen hatade och nu är det de bästa jag vet...
Nu, däremot tycker jag det ändrar sig lite från dag till dag, herregud...när ska kroppen liksom fatta o stanna upp o "bli normal" i detta?
Vikten har jag ju hållt i över ett år nu men jag äter fortfarande på assiett??? VARFÖR, jo för att hjärnan är så seg o inte fatter nö!!! Alltså äter jag inte på assiett tar hjärnan o ögona överhanden och tar för mycket mat vilket resulterar i att jag (som dessutom har en tendens att äta fortare än man borde som opererad) äter för mycket och får ont i magen. Detsamma ställer hjärnan till det för mig när vi ska köpa plockgodis, för jag får ju verkligen inte i mig alls mycket innan jag mår illa ÄNDÅ tänker inte hjärnan och ögonen på detta när jag plockar, utan påsen fylls som den gjorde för 2 år sedan. 2 ÅR! Hur kan man va så trögfattad egentligen...
Haha...här ser ni vad kul jag har en fredagkväll, ligger o filosoferar...men nu ska jag krypa ner till min prins o hoppas gubben också kommer hem snart<3

TGIF!

Ja, thank god it´s friday!
Myser för tillfället med prinsen efter en dag med lite plugg, en sväng med dammsugaren samt ett besök från goa Janni och Lilly<3
Lite producerat i verkstaden har det också blivit varvid jag har brottats lite med kameran... Forftarande är det ett mysterium för mig hur alla duktiga människor därute kan ta så bra bilder...Jag suger på detta och håller tillgodo med mobilkameran bara för att kunna visa er mina produkter:)
Som nämnt, pärlor trodde jag inte var min grej men desto mer jag pärlar, desto roligare blir det... Detta vackra romantiska i grönt och rosa är ett av mina alster.
Knåpade ihop ett litet halsband till Janni medan de var här:) Du är så fin gumman!
En beställning
Här har jag lekt lite med diamond glace som är ett lim som blir som en glashinna på smycket. (Gud förbjude) ett texturklipp ur bibeln och en porslinsros fick dekorera....Lite i den romantiska stilen som känns väldigt mycket vår:)
En annan beställning, sömmen ser lite beige ut på bilden men den är rosa:)
Trevlig helg alla!

Lite jobb...


RSS 2.0