Vecka 44.

Hej! I detta nu har jag precis bevittnat de första snöflingorna...Härligt:) Julkänslorna börjar komma krypandes men först ska vi fira fars dag:) Du vet väl att jag har många fina varor som passar till alla pappor! Ska ta lite bilder på redan producerat senare idag...Alltid med en bra prislapp! Armband från 119 kr och halsband till högst 249 kr!
Nu ska jag ladda för ett spännande möte som jag hoppas slutar i tid till öppningen av butiken idag, 12-18.
I morgon onsdag har jag en till visning men öppettiderna kommer inte påverkas av detta! Varmt välkomna denna veckan!!
Mvh sofie

Hammarömässan!

Dagen har gått så fort och det har varit en kanondag! Riktigt många trevliga utställare och alla var nöjda. Ca.1500 besökare, så ja vi kan lätt skriva under på succé och hoppas att organisatörerna kör detta snart igen, om inte annat nästa år!!!
Massa besökare hittade min monter och många verkar också hört talas om min öppning av butiken, KUL! Jag har ju i detta nummer av Hammarönytt en annons så vi hoppas det hjälper och fler hittar till mig:)
Morgondagen är öppen som vanligt 12-18 och butiken måste göras fin igen efter allt flängande:) Massa beställningar skall också göras...På återseende! //Sofie

veckan som kommer...

Har jag alltså stängt på tisdag men då tycker jag alla ska besöka Hammarömässan! 13-19 och massa utställare...dessutom är det gratis och jag är där:-)
Ytterligare en avvikelse denna veckan som det ser ut nu, torsdaged stänger jag 15.30 pga schemat på Ica:-(
Många tråkiga bildlösa inlägg nu men bättring utlovas:-D trevlig vecka! Kram

Julen närmar sig med stormsteg!

Hej alla glada därute! Nu har vi några veckor med mörker kvar för att det i december kommer vända...Åtminstone med all fin julbelysning som piggar upp!
Som företagare har jag nu några hektiska månader framför mig och jag njuter varje sekund:)
Lite smått kommer jag börja vikariera som lärare igen så öppettiderna i butiken kan komma att variera... Jag kommer posta detta i så god tid som möjligt på facebooksidan http://www.facebook.com/Maplemountaindesign, håll utkik ifall ni planerar in ett besök:) Ni vet väl att jag givetvis öppnar upp butiken även andra tider för er om det passar bättre!
Denna vecka (v.42) stänger jag tidigare på fredag:16.00 pga att jag har en visning. På lördag är jag själv inte i butiken då jag ska på en utbildning hela dagen. Förhoppningsvis kommer mannen kunna hjälpa er som vill handla lite även denna dag!

Veckan som kommer (43) händer det något stort på hammarö! Den första mässan hålls och jag kommer givetvis vara på plats bland en mängd utställare! Så tisdag den 23/10 hittar ni mig på Skoghalls folkets hus mellan 13-19:) Passa på att sprid detta, mässan är gratis!
Hoppas ni har en bra start på denna veckan!! Mvh sofie

Öppettider v.41

Vecka 41 är det öppet nästintill som vanligt och jag hoppas också att de sista beställda kläderna ska komma till alla er som beställt:)
Ti:12-18
On:12-18
To:12-16....OBS, kortare pga. Kundvisning...
Fr:12-18
Lö:12-16

De flesta plaggen ur den fina nya höstkatalogen har också kommit:) varmt välkomna!

RSS 2.0