Full fart:)

Hej på er!
Ja här är det verkligen full fart:) Jag har jobbat i helgen o svärmor tog en sväng med ambulansen samt att brorsan trampade nästan igenom foten på ett armeringsjärn. Så tankarna har varit på annat håll. I söndags var jag ledig men då tog jag och familjen med mat till svärmor och svärfar och myste hela dagen.
Självklart har jag inte kunnat släppa mina smycken en sekund! När jag lägger mig på kvällen spritter tankarna och jag har så mycket jag vill ta hem och göra:) Väntar bl.a. in ett lass vilken dag som helst nu! I alla fall så kom min nya "smyckesdisplay" på plats i lördags... Måste ju ha en plats att visa mina alster när och om någon kund har vägarna förbi:)
Så kan man också se en glimt av det färdiga rummet som jag har utlovat ett tag nu. Men det är lite mörkt, blir ju inte världskvaliteé på bilderna med mobilkameran men det får duga:)
Sen slog det mig också att det är dags för fars dag snaaaart... Så vill man passa på att beställa något till pappa så gör det:)
Varför inte detta snygga i stainless steel och äkta läder, 139 kr (valfri längd på lädret)
vill man ha det med kedja kostar det 279 kr (mellan 45-60 cm)
armband likt detta kan jag också göra om man beställer i tid, pris 99 kr
Självklart finns produkter i äkta silver att beställa också men prisnivån är en helt annan. Dessutom tycker jag att stainless steelet är mycket snyggare och manligare;)
Sweet dreams...

Sitter du här och ugglar?

Supersnygga ugglor som är helt rätt i tiden. Storlek 2.3 cm. Kommer in en leverans med större ugglor snart också:)
Ugglorna går givetvis också att få som halsband med kort eller lång kedja, eller varför inte i läder?:)
Fjädrarna är en annan nyhet som kommer finnas i många färger inom kort!
Sweet dreams

Lila läder<3


Leverans...


Igår kom en massa material och flitens lampa lyste härhemma...
Så himla kul att ha kommit igång med mitt företag ordentligt och jag har redan tagit emot massa beställningar:)
Visitkorten har också kommit vilket underlättar när man behöver lämna sina uppgifter!
Så, är man sugen på att beställa något så skickar man mig ett mail eller kontaktar mig på facebook. Jag har en stor beställning som jag håller på med som ska skickas till Varberg och sen har jag massa nya ideér på örhängen och halsband som kommer komma upp på bloggen inom kort.
Armbanden är fortfarande det som jag tycker är mest roligt men de e ju för att de är så snygga:)
Äkta läder och silverdetaljer, kan det bli snyggare?


Lite bilder på gårdagens tillverkning och tre klara påsar, redo att levereras:)
Vi hörs snaaaaart! Mvh Sofie

Företagare:)

Hej alla glada!
Jo jag lovade ju ett spännande inlägg, o mycket händer nu ska ni veta! Jag har tagit mig till en helt annan nivå med smyckena. Startat ett företag som givetvis heter "Maplemountain design", så håll utkik för snart kommer en massa produkter som man kan beställa.
Jag är helt såld på armband just nu men kommer också göra en del spännande örhängen o så småningom kommer nog halsbandsinspirationen också:)
Inväntar ett stort lass med material idag så jag kan sätta mig i lugn o ro o tillverka massa grejer! Vi får hoppas allt tar den snurr som jag hoppas och tror att det kommer göra. Kanske kommer man att hitta mina produkter i butik snart också:D
Tills vidare kommer bloggen fungera som hemsida och det kommer även gå att beställa mina produkter via facebook. Bara att söka på maplemountain design och skicka mig ett meddelande.
Så det kommer ett inlägg i morgon också men massa nya bilder (dessa har ju lyst med sin frånvaro i slutet här)...
Hold on! /Sofie

Yeeeej!

Ja nu händer det grejer:) Har varit lite dålig uppdatering från min sida, men man är ju trots allt mamma, husägare och nästan heltidsjobbande...
Till helgen kommer jag göra ett nytt inlägg med masssa nya bilder på det färdiga rummet och förhoppningsvis en kul nyhet:)
Hang in there;)
KRAM

RSS 2.0