Undrar ni var jag har tagit vägen?

Jag har fått nytt jobb och är lyckligare än någonsin! Därav har det varit tunt med uppdateringar här, men ni som följer mig på Facebook vet att jag lever:) så nu är det bara öppet lördagar mellan 12-16 i butiken.... Tredje advent är det stängt pga. Julmarknad...men ni vet väl att jag öppnar på kvällstid just för er...dvs. Boka din egen shoppingtid;)
Dessutom har jag en annan nyhet, en liten bebis som växer i magen! Det är mysigt men innebär att kvällarna blir lite kortare och stora orderhögar gör att det kan va lite längre leverans... Hoppas ni har överseende med detta.
Ha en fantastisk vecka, min började toppen!!!!
Kram:)

ÖPPET v. 45

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg...Underbart är kort och det går onödigt fort när man är ledig. Till veckan är det några förändringar i schemat och fler kan tillkomma då jag har en del tillgängliga vikarietider. Håll utkik på http://www.facebook.com/Maplemountaindesign om ni planerar in ett besök där jag dagligen uppdaterar förändringar...
Nu kör jag dessutom slutspurt på alla kläder jag har kvar från Capri för säsongen. Köp 2 plagg, få 10 % rabatt o köper du 3 plagg eller fler får du 20 % rabatt:)
Öppet v.45
Tisdag 12-18
Onsdag stängt
Torsdag 15-18
Fredag 12-18

Givetvis öppnar jag om du/ni vill komma utöver dessa tider, ring så bokar vi en tid...073-8370940
//Sofie

RSS 2.0