TGIF

99 kr
129 kr
Ha en trevlig helg!

Kvällens visning...

...var underbar på många sätt! Först och främst för att det var hemma hos min pappas sambo där jag känner mig väldigt hemma:) Min lilla prins var med mig till en början vilket alltid är mysigt och han fick leka lite med sin älskade "Hanna" som också för övrigt var adorable när hon kikade på mina smycken och ÄÄÄÄLSKADE ALLT:D Goa tjejen! 
Gjorde om mitt Vilgotarmband idag också, en ny bricka utan strasstenen då den inte riktigt kändes "jag". Nu är jag nöjd och det var ett fint visningsex att ha med mig:)
En av mina bästa vänner har ju fått en prins också så självklart ska hon få ett smycke av mig, denna vackra kreation tror jag verkligen hon kommer gilla!
Här är en beställning och ni ser skillnaden mellan den vanliga vita och denna ljuvliga pärlemorvita.
Detta har också levererats idag:
En liten specialare, denna killen kommer också ha sin tjej med sig, på insidan av armbandet, vackert!
Under veckan har jag också påbörjat ett stort projekt för att kunna förverkliga en av mina drömmar, mycket jobb men det kommer bli sååååå kul! Snart ska jag berätta mer om detta för er!
KRAM

Bilder...

Hej på er... Har häcken full som vanligt trots irriterande förkylning som nu förhoppningsvis håller på att ge med sig:) I detta nu sitter jag med momsredovisning och fakturering då det blivit en hel del beställningar nu på slutet vilket är SUPERKUL! Tack alla mina kära kunder, det värmer att mina produkter är omtyckta och vill till höger och vänster här i vårt avlånga land!
I veckan har jag också fått ta del av ett första utkast på min efterlängtade hemsida så förhoppningsvis kommer den vara i drift redan nästa vecka. En del justeringar och diverse fix är det kvar men det tar vi allt eftersom!
Tror ja vet en som kommer bli "dösnygg" i detta:P
My little army of angels:)
Du har väl inte missat detta populära! Jag har kanonpriser på alla namnbeställningar och tål att jämföras med andra med liknande produkter! Pris för detta ovan, endast 249 kr!
Ha en trevlig helg och framförallt en underbar fredag!

Suck...host...host...

Härhemma hostar vi och snorar ikapp IGEN! Jag har väl aldrig i mitt liv varit sjuk så ofta...Drygt är det! Till och med pappan i hemmet har blivit drabbad denna gång:( Piggast är väl egentligen Villeman, tur det!
Det är verkligen full fart i skolan just nu (därav min kassa uppdatering). Inom samma kurs har de tre "course modules" igång på samma gång. Man blir lätt splittrad, var ska man lägga fokus lixom.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.222350174537612.39905.130706790368618&type=1
Kör lite lagerrensning bland mina vackra pärlarmband nu också om någon är sugen, kika in på länken. Ordinarie pris från 159-229 kr. Nu ENDAST 99 kr. Perfekt present om man har någon man tycker om som fyller år nu i vår<3
Några skönheter som blev klara under helgen...
Hoppas ni andra håller er friska därute!
Kram

Erbjudande v.15

Denna veckan kör jag ett erbjudande på mina populära supersköna gummiarmband i olika utformningar:)
Nu 119 kr! Givetvis skickar jag fraktfritt till dig som inte bor i mina trakter!
Ha en fortsatt fantastisk vecka!
Mitt egna gummiarmband som OFTA sitter runt min handled....

Bloggtorka

Hej på er! Jag har inte bloggtorka direkt, eller kanske lite...Häcken full i alla fall även om jag försöker njuta av nuet så mycket det går!
I helgen passade vi på att fira min goa svåger som fyllt 30 år och vi överaskade honom med middag och bowling...Givetvis var svärföräldrarna med vilket förgyllde kvällen ännu mer<3
Så glad att jag får vara en del av familjen Lönnberg! Måååååånga skratt innehöll en fantastisk kväll som slutade i senaste laget...
Innan jag åkte på en visning idag hämtade jag min skrutt som gjort så fint påskpynt! Hur det än varit på förskolan upskattar jag den mer och mer... De hittar verkligen på massa kul med barnen och vilgot är så stolt när han gjort något, det värmer i mammahjärtat!
Visningen idag var fantastisk, mest på grund av goa tjejer men mycket för att det var min underbara svägerska som höll i trådarna...Fantastiska kvinna som jag fått glädjen att inte bara känna utan också betyder otroligt mycket för mig<3
På fredag ser vi fram emot påskmiddag hos pappa och mer familjemys!
GLAD PÅSK<0
O
II

RSS 2.0