GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år på er allihopa! Jag vill passa på att tacka för att NI gjort det möjligt att driva fram min dröm i slutet på detta året! Nu ser vi fram emot nästa år och hoppas på fler läsare, gillare, smyckesälskare och kunder!
Nu ska vi göra i ordning nyårsmiddagen i lugn och ro! Ha en stjärnfylld afton<3

Nyheter!

Hej på er, hoppas ni har det bra i stormen därute... Jag valde ju helt klart rätt vecka att bli dålig på, för att ligga inne nu känns rätt okej! I morgon tänkte jag försöka mig på att jobba några timmar på ICA igen och kanske blir det lite smycken gjorda ikväll:) Det kliar i fingrarna nu när jag inte orkat hålla på på grund av krassligheten i magen...
Idag kommer en nyhet också, jag kommer kunna komplettera mina namnsmycken med siffror också! Det är ju perfekt om man vill ge bort t.ex. en doppresent med både namn och födelsedatum m.m.
I morgon inväntas en leverans med bl.a. lite nytt läder i vårens färger:) Självklart kommer det vara en hel del silver också även om kopparen är den stora färgen i vår...
Ska se om jag kan rota fram lite mer till rean idag också, en del har redan gått så passa på att höra av dig om du inte vill gå miste om din favorit...Många varor finns bara i 1 exemplar!

KRAM

Mer från rean...

Ord.pris 99 kr, nu 69 kr/st
Mammahalsband silverpläterat längre halsband, nickelfritt med glaspärlor
Carpe diem, kortare halsband, silverpläterat nickelfritt
Virat armband i äkta läder med bajonettlås i silverpläterad kvalitetsmetall (999 silver) nickelfritt
Mammaarmband i äkta läder mått som en normalstor handled nickelfritt
Kopparfärgat vingarna halsband kulkedjan 2 mm och vingarna ca.3cm nickelfritt
Döskallering i stål, Ord.pris 115 kr, nu 80 kr strl.18
Ring i strl. 17 Ord.pris 59 kr, nu 41 kr
Armband i äkta läder, lila med swirl Ord.pris 189 kr, nu 132 kr Passar normalstor handled
Virat armband, äkta läder m. budskapsring "AMOR VINCIT OMNIA"Ord.pris 149kr,nu 104kr
Ord.pris 129 kr, nu 90 kr
Ord pris. 149 kr, nu 104 kr
Pappahalsband i rostfritt stål ord.pris 199 kr, nu 139 kr
More to come...

Ett urval från rean!

Dessa, ord.pris 99 kr, nu 69 kr
Dessa, ord.pris 89 kr, nu 62 kr
Dessa, ord.pris 69 kr, nu 48 kr
Dessa, ord.pris 49 kr, nu 34 kr (ringen är i acryl och finns endast i strl.17)
Dessa, ord.pris 39 kr, nu 27 kr
Mer bilder kommer upp under dagen på halsband, armband m.m:)

REA!

Hej och god fortsättning på er!
Som vanligt har det varit lite dålig uppdatering ifrån min sida men jag fick avsluta julen på sjukhuset:( Jag har fått någon slags körtelinfektion i magen och har väldigt ont... Har fått komma hem igen men verkstaden står stilla...
Kommer dock rea ut kvarvarande lager på hela 30% och alla varor som finns kommer fotas av min hjälpreda(man) under dagen och läggas ut både här och på min facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Maplemountain-design/130706790368618
Allt för att göra plats åt nya varor ala vårstyle:)
Hör av dig om det är något du är intresserad av, antingen via mail till [email protected] eller till telefon 073-8370940
Tisag den 3/1 kommer jag hålla öppet mellan 11-17 om någon vill kika in!

Håll utkik under dagen efter reavarorna! Mvh sofie

Dan före dan...

Hej på er!
Det har verkligen varit dålig uppdatering från min sida och jag hoppas på skärpning i och med lite ledighet från mitt vanliga jobb i mellandagarna... Just nu är det fullt upp som ni kanske förstå!
Att jobba inom handels i juletider kan vara stressande men också väldigt roligt såklart. Många förvirrade kunder dyker upp...De kan fråga om vad som helst, det spelar ingen roll om de har handlat i samma affär i 20 år så helt plötsligt hittar de inte mjölken:P
Hos Maplemountain design är det också fullt upp! Vill ju hinna med så mycket som möjligt före jul...Många har hittat mig och beställer sina julklappar hos lilla mig. Det gör mig stolt glad och med en gnutta framtidshopp, kanske kanske händer det grejer framöver;)
Vet inte om jag har nämnt det, men ni vet att det är koppar och fjädrar som är det stora inom smycken i vår... Håll utkik för snart kommer lite mer vårigt in:)
Här är några av dagens beställningar:
Det virade svarta med ett nytt snyggt haklås, gjordes till många kunder i olika utformningar...
Farmor/mormorhalsbandet ska också levereras under morgondagen...

Sen har jag inte visat er denna:
Min goa bror beställde denna till hans Anna.. I äkta silver strl 17, finns ett par kvar för beställning. 199 kr men det är bara detta partiet...Vanligtvis kostar silverringarna 399 kr!
Nu blir det kvällen och ladda för mera jobb i morgon, men snart är det JUL<3

3 för 2!

Ja ni har väl inte missat örhängeskampanjen nu??? Köp 3 betala för 2, gäller ända fram till jul!
Idag fick jag hem lite fler grejer så det blev några nya örhängen, många favoriter finns också kvar...
Fler bilder kommer:)

Saknat mig???:)

Ja dagarna rusar på i full fart och jag har minst sagt häcken full nu inför jul med beställningar m.m. Det är så himla kul! Tar givetvis emot mer beställningar så tveka inte att höra av er...
I söndags var jag ju på julmässa igen, på Lev vackert i Kristinehamn och det var underbart kul! Tanken var att jag skulle stå ute men när jag kom fanns det en plats ledig inne, gissa om jag blev glad!
Hade med mig mycket fint och det gick över förväntan! En hel del beställningar fick jag så här ska skickas grejer både till Kristinehamn, Karlskoga och Degerfors:)
detta var en succé i Kristinehamn i olika varianter...
det här var en annan vara som gick bra!
Jag hade också köp 3 betala för 2 på alla örhängen och då detta var så uppskattat har jag bestämt att vi kör på det fram till jul, så passa på! Kanon att ge bort!
Jag har också fått hem några armband i äkta silver (925), dessa kostar 299 kr/st och givetvis får du julrabatten på 15 % på dessa varor!
Även ett parti ringar i storlek 17 kom som fungerar att stansa på om man vill ha med text...199 kr tar jag för dem, vanligtvis ligger silverringar på 399 kr!
Några beställningar har jag också hunnit med även om bokföringen tagit en del tid under dagen:)
Dags att hoppa i duschen, i morgon är det dags för ICA igen men jag kommer vara hemma efter kl.15 om någon vill komma förbi och kika, välkomna!

Beställningar...

Arbetar för fullt med beställningar och försöker hinna förbereda mig ordentligt för julmarknaden på söndag! Snart är det dags att åka till ICA o jobba lite mer:)

Snabbuppdatering


Korvstoppad!

Med massor av ny information...Siffrorna snurrar i huvudet! Jag har varit på information/kurs på Skatteverket. Mycket att hålla reda på med allt runtomkring företagandet också:)
Så, idag har det alltså varit tillverkningsstopp, eller ja, ett litet armband hann jag med;)
Inga bilder dock men jag har ju jobbat på ICA också...
Kom hem nu med bussen kl.22 o då var det dags o ta fram nål o tråd o hjälpa mannen med en trollkostym till i morgon. Han är förskolelärare och i morgon ska de påbörja ett nytt tema:)
Låter er njuta av en av mina gamla favoriter så länge eftersom det tyvärr inte hunnits med något fotande idag:)
KRAM

O rätt vad det var...

precis när jag skulle gå och lägga mig rosslade det till i hjärnan och inspirationen flög på mig:) Var tvungen att göra dessa innan jag tog kvällen, såååååå nöjd:)
Urtjusigt armband!!! Hur många armband kan jag äga själv??? hehe
Fjädrar med en jättevacker pärla...Pärlor är ju inte riktigt min grej men dessa blev jättefina!
Så, nu är det godnatt;)

Uppdateringen som utlovades...

Ja det skulle ju bli massa fotat idag var det tänkt, men som vanligt springer tiden iväg... Hade flera trevliga besök under dagen och en del beställningar blev färdiga:)
Vingarna som såklart är populära och passar ALLA! Armbandet som jag har kommit att kalla "pappaarmbadet" sedan fars dag är ju en annan favorit. Här med det nya nättare fästet och det passar kille som tjej! Jättefint!
Så, i ärlighetens namn har det inte blivit så mycket mer fotat även om det grejats en del mer... Har också beställt mer varor eftersom det rullar på bättre än jag någonsin kunnat drömma om detta<3
Lille Vilgot har ju också hängt med hela dagen vilket gör att det inte alltid blir gjort så mycket som man önskar;)
I morgon är det dags för ICA igen och en annan kurs på Skatteverket på kvällen för det är ju möe o hålla reda på! Hoppas jag ska fota något så ni får lite uppdateringar varje dag.
På söndag kör jag ytterligare en julmarknad igen! På Lev vackert i Kristinehamn...Man kan ju lätt säga att söndagens gav mersmak (trots kylan)!
En annan sak som händer är att jag kommer stå i butiken på Sonja och jag lördagen den 17:e mellan 11-15 och dit är ni givetvis också välkomna. Om inte för mina smycken så kom för kläderna och den personliga trevliga servicen i butiken, helt klart värt ett besök!
Nu ska jag greja lite mer innan det är dags för sängen:) KRAM<3

Hej alla glada:)

Precis hemkommen från jobb på ICA...Mjukstartar med ledig dag i morgon så då får ni räkna med massa ny uppdatering! Kommer ju också ha öppet härhemma mellan 11-18 om någon vill kika in. Ska göra klart alla beställningar från i söndags och hinna producera lite mer nytt. Vem vet, kanske hinner det bli en till julmarknad:)
Idag kom detta roliga halsband hem:
Lite udda med en påfågelfjäder...Till ett bra pris såklart, endast 59 kr och det finns bara några stycken så först till kvarn! Självklart lämnar jag julrabatten på 15 % även på detta!
En del säger att det är svårt att hitta min sida på facebook:( Jag passar därför på att länka den här igen
http://www.facebook.com/pages/Maplemountain-design/130706790368618
Självklart är min förhoppning att hemsidan ska hinna bli klar inom en snar framtid:)
Trevlig kväll! //Sofie

Öppet v. 49

Ja som sagt, julmarknaden är avklarad och det var superkul! Lite kallt då jag troligtvis fick den sämsta platsen och det blåste smådjälvar...Men det finns inga dåliga väder, eller???:)
Tyvärr kunde jag inte ställa upp mitt örhängesställ m.m. då vissa saker helt enkelt tog fart och flög iväg när jag stälde fram dem.
Dagens favorit och som tidigare min storsäljare är ändå detta armbandet i olika utformningar:
Inte så konstigt kanske med tanke på det superbra priset 99 kr och 15 % rabatt på det som jag också kommer köra nu hela december!!!
På tisdag kommer jag finnas hemma på Axelssonsvägen och då kommer jag ha öppet mellan 11-18 om någon vill kika förbi... Kanske missade du mig på julmarknaden eller så vill du kika på lite mer grejer eller varför inte bara ta en kaffe??? Alla är hjärtligt välkomna... Självklart kommer min lilla hjälpreda på 2 1/2 år springa och "hjälpa" till;)
Godkväll:)

Julmarknaden avklarad:)


Min arbetsmoral!

Ja, ibland blir jag trött på mig själv och min arbetsmoral! Som alltid har jag dåligt samvete när det är någonting och jag tvingas vara borta från jobbet. Det spelar ingen roll vare sig det är vab eller annat. Men nu för en gång skull var ju jag sjuk och det händer ju inte så ofta! Igår tyckte jag att jag var pigg o bara hade lite feber, likaså idag på förmiddagen, så visst skulle jag jobba... MEN! Efter tre timmar på jobbet fick jag bara ge upp och åka hem, febern kom tillbaka och huvudet ville inte alls sitta i kassan o orka va trevlig:( Så för första gången under min arbetstid på ICA åkte jag hem mitt i jobbpasset!
Nu ligger jag nerbäddad i soffan och oroar mig inte bara för arbetspasset i morgon kväll utan huruvida jag ska orka stå ute på julmarknaden på söndag. Jag vill så himla gärna!!! Vore ju så kul för min nya verksamhet o få visa sig lite...
Så, nu rör jag mig inte ur soffan om än för att blanda välling på sin höjd! Frisk here I come!<3

RSS 2.0