Bullmamma!

Jepp, de e ju precis vad man vill va. Men tiden finns inte alltid...Nu har jag dock SEMESTER i två veckor o det är underbart...Tiden springer iväg ändå men jag kan göra sånt jag har lust med och inte alltid hinner annars:)
Till helgen är det dags för kalas o nästan hela släkten samlas, då vill jag bjuda på hembakat. Hittills i helgen har det blivit en key lime paj (nytt recept som jag provade) och  egna maränger som jag givetvis slängde i lite karamellfärg i så de blev rosa:)
Jag och kära mannen fyller ju år nästan samtidigt vilket är väldigt smidigt då vi kan slå ihop kalasen o köra en gång. Idag har jag bakat mina "berömda" bullar och en mandelkaka med smörkräm emellan. Kalasgoda! Annars har helgen gått i renoveringens tecken då vi håller på o gör om kontoret till kontor/gästrum eftersom vi numer har en inneboende i källaren som kanske tvingas flytta upp snart pga kylan... Men vi får se, han verkar trivas i källaren.
Det är rörigt värre men det blir nog bra och det är himla mysigt när vi är två som grejar<3
Ett smycke har jag också snickrat ihop, till mig själv såklart men de lägger jag upp bild på senare. Har också fått en beställning på ett armband vilket känns himla kul, att någon annan ska få ett sånt snyggt, för jag älskar det:)
Idag var vi också ute i skogen en sväng, på Kilene och gick tipspromenaden. Det var så himla skönt med frisk luft efter långa veckor av innesittande med sjuka grabbar. Men nu är de förhoppningsvis färdiga:P
/XOXO

Helt slut...

Ja i ärlighetens namn är jag helt slut, o nej jag har inte jobbat! Vab stod ju på schemat och en trött, sliten, sjuk, grinig, gnällig och mammig liten pojke har sugit musten ur mig idag.
Hur jag än vrider och vänder på mig så är han där o gnäller o säger mamma, mamma, mamma... O trots att det faktiskt är underbart o ha barn i vanliga fall kan man bli fruktansvärt trött på det en dag som denna. Att bara få sätta sig i bilen, ta en tur o spela hög musik hade varit drömmen men det går ju inte. Samtidigt som det drar så i min egen mammanerv och jag verkligen vill ta hand om min prins när han är sjuk. För i ärlighetens namn så är det lite gött faktiskt, o veta att ingen annan duger än jag då<3
Till slut i alla fall somnade han på eftermiddagen efter många vändor med läggningsförsök, för trött o sliten har han ju varit hela dagen. O jag fick lite tid på mig att greja, inga smycken hade jag ro att sitta med men lite frisk luft i trädgården kändes behövligt.
Passade på o "tömma" växthuset inför kommande frostnätter. Inte mindre än 5 kg tomater och gurka blev det som ska mogna klart härinne:)
Nu ska ja måla lite i kontoret som också ska få funktionen gästrum:)
TJAO

Roses...

Hallå igen, sommaren har passerat med stormsteg! Gud vad fort det har gått och jag har inte tillbringat mycket tid i min verkstad, eller hemma heller för den delen.
Men nu är äntligen hösten här (jag älskar hösten) och man kan kura inne och pyssla igen. Självklart har jag grejat lite i sommar o målat staket och haft mig men mest har jag jobbat...
En del otur har jag också stött på som magkatarr tre gånger och nu direkt efter dagisstarten har min prins redan hunnit vara sjuk två gånger och är det än:(
Men, jag har äntligen fått hem lite mer grejer och en massa ny inspirtation till smyckena. Självklart blir det mest tillverkning till mig själv och nära och kära men en hel del beställningar är utförda och det är kul att kunna glädja andra:)
Dagens lediga dag har tillbringats med att pyssla om min grabb o sen en tur till läkaren med honom men när han vilade middag lyckades jag få tid till att knåpa ihop dessa:)
Kraftigt äkta läder med snygga rejäla lås:) Hjärtat är såklart till mig själv och det andra ska min kära bror få. Tycker detta är riktigt snygga modeller och de passar verkligen som unisexsmycken och kan varieras i det oändliga även om de är enkla.
Bilderna gör dem inte riktig rättvisa för de är faktiskt snyggare live....
Rosorna är självklart plockade i min trädgård, även om jag älskar hösten får man förlänga sommaren lite med trädgårdens sista blommor:)
Räkna med bättre uppdatering nu när jag äntligen fått krypa in i mitt lilla bo igen! I morgon vankas vab så kanske om det blir en lång vila kliar det i fingrarna igen!
KRAM

RSS 2.0