Lite bilder

Hej! Kvällen på nöjes var supertrevlig! Inte minst för att konfrencieren var en fantastisk, rolig, och inspirerande dam....Nästan så jag önskade att jag också var pensionär och hade den livserfarenheten som många av kvinnorna där!
Min "monter" som utställare... Några lyckliga gick hem med smycken från Maplemountain design och det känns jättekul! Stod dessutom bredvid en härlig företagsam tjej från Unna dej! Hon kommer dessutom öppna butik igen på Herrhagsgatan (hade tidigare Eldopalen om ni minns den, det gör jag<3). http://www.facebook.com/pages/Unnadej-hos-Evalena/204477792900844
Gå in o kika hos henne vettja, jag bokade givetvis en helkroppsbehandling till någon jag tycker om:)
Detta var en av "nyheterna" jag hade med mig under kvällen....
Här är några äldre beställningar som ännu inte förärats med att hamna här i bloggen...

Ha en underbar fredag och en fantastisk helg! KRAM

Nöjesfabriken

Hej! Riktigt dålig uppdatering från min sida lääääänge nu... Så blir det ibland. Idag ska jag till nöjesfabriken och Lions årliga modevisning. Ett bord från Maplemountain design kommer finnas på plats:)
Och till dig som kommenterade "tagsinlägget" maila mig på [email protected] så fixar vi det såklart, hur du än vill ha det.
Detta ljuvliga halsband ska med på en solsemester! Mina saker får allt va med om mycket:P
Idag skulle jag ha skrivit en tenta också, men klantig som jag är hade jag glömt att anmäla mig till den (skrev en i fredags och hade fått för mig att jag anmält mig till båda)... Jag har inte heller tid att sitta och vänta på en eventuell restplats på grund av eftermiddagens event...Blir o skriva en annan gång...
Ha en bra dag alla, kom gärna till nöjesfabriken kl.18!

Not in the mood...

Hej! I morgon har ja tenta, inte varit alls sugen på o plugga inför den! Det tar emot när man inte orkat öppna böckerna på länge eftersom vi varit sjuka...Ikväll får det bli massa plugg däremot!
Utlottningen för att fira 100 gillare på facebook är i full gång och du hittar den här:http://www.facebook.com/Maplemountaindesign Man kan bli vid ett presentkort på 200 kr!
I tisdags hade jag en visning igen, inför visningen lugnade jag mina nerver lite i solen
Fantastiskt väder har det varit i flera dagar och både igår o idag hade jag tidig hämtning av min prins...Vi passade givetvis på att hälsa på kompisar!
Inte bara vi som varit sjuka utan även dessa godingar så det var riktigt längesedan nu!
Efter vi hade varit hos Victor idag så passade vi på o gå upp till frisören o kolla om de hade någon tid...visst hade de det, direkt!
SÖÖÖÖÖTAST!
Annars är det töligt för jag är så trött hela tiden...solen borde göra en pigg...men vem vet, jag kanske sover för mycket:P
Tror det handlar om att fru Lönnberg slarvat lite med matrutiner och har lite näringsbrist, så nu är det skärpning som gäller:)
Har producerat en hel del i verkstan också men foton dröjer lite...
Hoppas ni andra har det jättebra! KRAM

Nu kan ja också äta ost o kääääx!

Ja som många av er vet, jag är glutenintolerant och har hudceliaki...Inte skitkul men har inte direkt varit något problem då jag kunnat "fuska" och äta lite vad jag velat. Men nu med huden så var det bara att ge upp fuskandet...O nu säger också magen nej...
Jag kan egentligen inte komma på någon fördel med att jag kunnat fuska o äta vanlig mat under många år, framförallt nu när jag inte kan det igen. Mest för att jag vet hur gott vanliga livsmedel faktiskt kan smaka, framförallt bröd och pasta. Men mycket har hänt sedan jag fick gluten vid 8 månaders ålder, många produkter idag är riktigt bra. Men detta med kex...Har varit bedrövligt! Och i ärlighetens namn hur kul är det att käka kex och ost med ett glas rött när de enda kexen man gillar är riskakor...Blir inte riktigt samma. Men! Idag köpte jag en nyhet från finax, Cheese crackers, o vet ni DET SMAKAR KEX! Ljuvligt!
Dessutom är denna lilla prinsen snart sitt vanliga livliga jag så detta har varit en riktigt bra dag<3
Tyvärr fick vi ett riktigt tråkigt besked ikväll, men det enda vi med säkerhet vet är att vi alla den vägen ska vandra:( En stjärna har slocknat!

Jobbat ikapp...

Hej på er...några dagar sedan sist, men denna sjukan har tagit hårt på lilla mig:P
Först idag har jag äntligen jobbat ikapp lite igen...massa beställningar ivägskickade:) Det är nästan pinsamt att lägga upp mina egna kassa amatörfoton nu när jag fått så fina tagna men jag vill ju ändå visa er vad jag gör, SÅKLART!
Denna blir allt mer populär, kul att göra lite andra smycken också! Har dessutom tiotusentals ideér som jag måste sätta i verket snart!:D Tiden ska bara stanna upp lite:)
Självklart denna favoriten gjord på nästan daglig basis nu, ska till göteborg och det är så himla roligt att jag når stora delar av sverige:) TACKSAM är ordet! Känns underbart att veta att ni gillar det jag gör...
Under veckan som gått nådde Maplemountain designs facebookgrupp över 100 gillare också, fantastiskt vilket ska firas med en ny tävling! I morgon tänkte jag lägga ut den, håll utkik:)
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll mina vänner!
KRAM

Tidig kväll...

Idag är jag så glad! Mitt lilla hjärta är på bättringsvägen och har ätit, pratat (efter nästan en veckas tystnad) och lekt! Så skönt och en liten tur med vagnen så fick också vi känna att det ju faktiskt blivit vår ute! Skönt<3
Jisses vad krokna vi har varit....Ingenting har blivit gjort med företaget så nu väntar massa bokföring, en hel del beställningar (vilket BARA är kul) och förberedelse inför kommande event.
I morgon ska jag först åka på färskvarumässa med jobbet i Göteborg... Hoppas på massa inspiration inför min återkomst på heltid i maj/juni:)
Lite har jag allt pysslat också idag bl.a. detta otroligt vackra som jag blev såååååå nöjd med:
Dessutom tyckte jag det var hög tid att göra ett till mig själv (som vanligt prioriterar man sig själv sist)
Jag vet, en riktig katastrofbild men i klarrött med en swarowskikristall på brickan...jag är nöjd och detta får pryda mig i Göteborgs vårsol i morgon:)
Nu är det dags för kvällen, läggningarna har varit väldigt tidiga nu när man inte varit på topp...men det är ju gött o sova...Nu har jag nog sovit så det räcker för resten av våren snart;)

Jag lever, knappt...

Kikar in o säger hej....både jag och lilleman har legat i den värsta flunsan jag varit med om, fortfarande i liggläge men jag vill bli frisk NU!

Vackra bilder, vackra smycken!

En liten prewiew! Jag älskar mina nya bilder!!!

Picture...

Idag har jag sett alla ljuvliga bilder som togs i söndags till min hemsida. Jag är så himla nöjd och valet av fotograf känns med resultatet i hand klockrent:) Tack Andy!
Här är dock ett amatörfoto ala Sofie sålänge:
Till två söta tjejer som jag hoppas är nöjda:)

Att vara mamma idag...

Hej på er och ursäkta för den otoligt dåliga uppdateringen. Dels har jag jobbat med företaget stora delar av söndagen men igår var det "vanlig måndag" utan föreläsningar vilket resulterade i att jag jobbade mina vanliga arbetstider.
Vilgot är sjuk (igen*suck*), stackars liten som är så sliten o stackars mamma som inte tar för sig nåt annat! för hur det än är idag med alla som är så "stressade" och att man sitter i telefon eller messar m.m. så sitter jag ändå här. Jag sitter i soffan med min Ville, kramas, tröstar, myser och pratar. Men jag flyttar mig nödvändigtvis inte ut från under täcket med honom! Hur var det för 20 år sedan? Inte kan jag komma ihåg att min egen mamma satt bredvid mig timme ut och timme in...Visst kräktes jag så höll hon mitt hår. Tog febern, baddade och kom med glass o cola. Men "då" hade man annat för sig också...
Så, jag är glad och lycklig för dagens teknik, som visst i andra fall kanske gör så att vi tappar lite fokus på våra barn en stund, men låter mig sitta o kunna göra saker samtidigt som jag sitter här, hos Vilgot. Han känner det, jag vet att han känner det, att jag är här, att det är vi<3 Sen att det är ostädat, blir hämtmat och allmän oreda, det struntar jag i!
Från det ena till det andra, jag tänkte på en sak förut. Jag är ju rätt omiljömedveten...Kör bil dit jag ska, duschar gärna länge m.m. Har inte direkt förändrat mitt liv avsevärt förutom att byta till lågenergilampor. MEN, jag kom på att jag är en nitiskt källsorterare:) När jag skulle hälla upp kaffet i burken förut, då har det blivit en naturlig handling för mig att sortera pappret runt paketet och plasten för sig. Men ibland kan man ju fundera på om det gör någon skillnad när jag ska använda ett nytt plagg och till och med lägger den lilla plastplutten som håller fast prislappen rätt! Kanske är det en rätt bra grej ändå...
Långt ifrån smyckestillverkning, inredning och framtidsplaner men såhär är mitt liv idag och jag kommer njuta varje minut, trots sjukdomar! Carpe diem, visst?

Krillehöla...

Idag har solen strålat IGEN, om äm lite kallare! Jag har jobbat en hel del men myst massor med min underbara familj också såklart!
Vi tog en tur till Krillehöla för att besöka Villes kusiner och min svåger och svägerska! Såååå mysigt och grabbarna hade så kul. Jag kan inte fatta att vi inte setts sedan förra julen trots att de numer har flyttat till Sverige (tidigare bodde de i Ryssland)! Kommer definitivt bli fler gånger om Vilgot får bestämma! Pojkarna fick hattfnatt och jag till min stora förfäran fick se min son leka krig för första gången:S
Dessutom var det så himla trevligt att vi kunde prata ikapp vi vuxna. Natasha har blivit så himla bra på svenska så det är helt otroligt! Hon är så duktig och pluggar nu dessutom!
Fint hus hade de också och ett härligt bastuprojekt på gång! Hoppas på o få komma och premiärbada:D
Sötnötterna!
Lägg märke till hur lika Georg och Vilgot är! Andreas å sin sida är så himla lik Johan, Fredriks andra bror!
Igår fick jag hem lite nya varor också och jag satte såklart igång direkt! Min förtjusning över döskallar växer sig allt större och älskar denna lilla "oskyldiga" ängel som konstruerades. Jag håller i detta nu på att göra liknande örhängen till MIG:)
Nej nu har jag detta att återgå till...mysigt och kul med så många beställningar!
Dessutom laddar jag för en fotosession i morgon som ska hjälpa till med hemsidebygget ordentligt!

RSS 2.0