Mina älskade "brorsor" ska vara snygga på sina promenader:)

___________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________
Ja självklart när jag var ledig under helgen så blev  jag dålig, ont i magen som tusan o jag var livrädd för att jag hade fått bråck eller något. Men, tur som det var så hade jag "bara" magkatarr enligt läkaren som jag träffade idag... Fick medicin och nu är det faktiskt mycket bättre:)
Jag hade magkatarr för 5 år sedan o inte gjorde det i närheten så ont som nu men bara det blir bättre så är jag glad och som sagt det var inte bråck vilket innebär att det inte blir fler operationer! TUR!
Men eftersom jag var sängliggande blev det inte så mycket tillverkat i helgen men idag var jag tvungen att pyssla lite igen. Det blev fina namnbrickor till mina "lillbrorsor" Gaston o Snobben♥
Världens vackraste o goaste hundar måste ju vara snygga på sina prommisar:)
Hade tänkt göra klart morsdagspresenten till svärmor också men hon är ju fortfarande på Rhodos så jag har lite tid på mig att fixa till det. Fick i alla fall hem en jättefin kedja idag som jag ska sätta hennes smycke i. Men jag ska ägna kvällen åt att ta det lite lugnt, kurera magen o bli piggare. I morgon är det dags att prova tärnklänningen eftersom jag ska vara brudtärna åt BÄSTA Maja i sommar, kommer bli så himla fint! Ska träffa bästa Rosa o så vi ska gå o prova tillsammans! Synd att Anna är på resande fot för de hade ju varit nice att vara alla tre när vi provar men de tar vi igen senare.
"Se inte bakåt, känn alltid inåt tänk alltid framåt" /XOXO;)

Kära svägerskan o goa vännen S

...ska nu få sina bidrag från mig:) Kan inte hålla fingrarna från att göra smycken till de jag tycker så mycket om nu verkar det som men det är ju såååååå kul:)
___________________________________________________________________________________

Känner att snitsen med att få helt raka namn ännu inte är på topp men samtidigt är det ju lite charmen med hemgjorda grejer, det blir lite mer personligt när skaparen också är lite sne;)
Nu ska jag ta kvällen för i morgon ska jag in o köra ett litet gästspel på jobbet trots ledig helg men det blir inte många timmar så det blir bra ändå:)
PUSS O KRAM

Dagen som gått...

Ja nu undrar jag på allvar vad fröken Ur håller på med? Kan hon inte sluta hänga i visaren? Får ju ingenting gjort om tiden ska gå så här fort:P
I alla fall har jag fått ytterligare några ideér i mitt huvud idag och en av dem blev till verklighet i form av detta smycke:
Detta ska gå till min älskade faster♥
Sängen ropar, jobb i morgon igen:)

Piffat upp:)

Ja för tillfället har jag tusen järn i elden så den där lågan som brinner av iver kan inte riktigt släckas än, har tusen ideéer som jag vill sätta i verket men tiden räcker inte till.
Igår hittade jag i alla fall en gammal silverring som låg och skräpade o eftersom mina vigselringar o alla andra har blivit för stora piffade jag upp denna med det vackraste namnet jag vet♥
Och visst blir man lite rädd när man ser på sina händer vad mycket äldre man har blivit inte någon flickas händer längre utan en sleten butiksmedarbetares:P
Nu ska vi åka till dagis o sen är det dags för jobb, hoppas få ite mer gjort i helgen:)
BYE!

Till en underbar liten tjej jag känner

Ja under dagen belamrades verkstan med massa grejer och jag påbörjade flera olika tillverkningar.
Förutom det tidigare "bevingade" smycket gjorde jag klart ytterligare ett annat till en liten underbar tjej jag känner:)
Behöver jag nämna att den lilla fröken gillar blått! Så jag tror hon kommer bli jätteglad:)
Nu är det dags för kvällen efter en produktiv dag på många sätt, och har jag tur vaknar min lilla prins och vill komma o sova bredvid mamma snart:)
//XOXO

Några av mina tags:

Rektangulära finns i olika storlekar beroende på hur lång text man vill ha på dom (20x7 mm, 30x8 mm eller 40,9 mm)
Två olika modeller hjärtan det första finns i 25 mm eller 50 mm. Det andra finns i 30 mm eller som guldfärgar, då 27mm.
Ringar finns i olika storlekar och bredder, maila om du vill ha mer mått...
Eller varför inte en namnbricka till vovven:) 31x18mm

Äntligen...

Ja efter en lång jobbhelg och hektiska dagar fick jag äntligen lite tid till tillverklning idag, givetvis blev det ett smycke till mig själv igen...Jag är supernöjd!
Ikväll kommer jag se till o få tillbringa ytterligare tid i min lilla verkstad samt lägga upp lite bilder på hur de olika smyckena jag tillverkar namnsmycken av ser ut då folk verkar vara lite nyfikna på det.
Fick hem klockrena grejer till killsmycken idag också så nu ska mannen snart få sig ett halsband som han kan glida omkring i<3
Vi hörs ikväll alla glada!

Amor vincit omnia<3

Efter kvällens arbete i verkstan blev detta smycke till, ett självklart val för mig i sommar med den snygga grövre läderremmen och det vackra budskapet: Kärleken övervinner allt<3

Vad gör jag?

Hej alla glada i solskenet!
Vilket underbart väder det är måste tyvärr säga att jag ska jobba helg vilket är mindre kul men det brukar gå fort. Jag har fått en liten frågan på mer vad jag gör för smycken och det är mestadels namnsmycken men också med budskap eller annan text på. Jag har gjort mest i silverpläterad metall vilket är förvånansvärt hållbart och fint. Men som ni såg kan jag också stämpla i äkta silver, det kostar givetvis lite mer.
De smycken jag gillar mest själv är enkla, framförallt silver och svart. Vill man ha något mer så går det självklart att ordna till...Jag har också möjlighet att ta hem brickor m.m. i stainless steel vilket definitivt är hållbart men något hårdare att hamra i...Har en del idéer på killsmycken i stainless steel:)
Nu till sommaren när man blir brun är det extra snyggt med silver och läder, jag älskar framförallt svart läder. Så det kommer jag absolut att tillverka en hel del:)
Det var väl en kort presentation, men det kommer att laddas upp mer bilder allt eftersom som talar mer för mina smycken.
Igår prövade jag en ny grej som jag läst om. Att fylla i bokstäverna med svart, det blev ganska effektfullt eller vad tycker ni? (även om vanliga ofärgade bokstäver är min favorit)

Lyckan är gjord...

Nu har det kommit in en massa material och jag ska springa ner i verkstan o börja tillverka...Så himla glad och det inspirationen bara kommer till mig...Bilder kommer...
Tjipp mrs Lönnberg

Verkstan:)

Ja nu har jag äntligen fått i ordning på min lilla verkstad i källaren så produktionen kan starta på riktigt... Var faktiskt inte så svårt att övertala mannen att jag minsann kunde få en bänk o ha o greja på:)
Väntar dock in lite material fortfarande innan jag kan börja mecka mer men de är nog på väg och det brinner i fingrarna!
Min sons namn graverat i sterling silver

Dagens alster


Tillverkningsstart!

Den kreativa lågan har i flera år varit slocknad, så helt plötsligt vaknade den och brinner som aldrig förr. Kanske beror det på att man bor i hus, har landat med familj eller helt enkelt bara måste pyssla!
Kanske är det lögn att säga att lågan varit släckt med tanke på att jag ständigt hittar på saker att göra i huset men nu är det dags för ett nytt kapitel.
Framförallt kommer det ligga fokus på smyckestillverkning men också en del inredning och renovering kommer denna blogg fyllas av. Vem vet, kanske finns det möjlighet att klicka hem något av mina alster så småningom:)
Hoppas du kommer finna innehållet intressant!
Ciao/ mrs S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0