Ramlar in beställningar:)

Hej på er! Ja nu ramlar det verkligen in beställningar! Så himla kul att gammal som ung hittat till lilla mig:)
Sen har det äntligen lossnat med lite lösningar på olika smycken som jag funderat på länge, så nu blir de tillverkning på löpande band:)
Har så mycket annat spännande jag vill delge er men ni får hålla er lite till tåls då det ska fixas med lite plugg till ikväll... Jag jobbade ju igår så måndagkvällar orkar jag aldrig plugga:S

Something new...

Beställning, armband i läder, funky look 249 kr
Fått hem, armband i gummi/stainless steel 99 kr
Nytillverkat, halsband i gummi med knapp 349 kr
Nytillverkat, örhängen fjädrar med strass 39 kr

Armbandspriser...

Alla mina armband med namn och i äkta läder kostar från 99-249 kr

Svårt att hitta???

Hej! Fått en del förfrågningar över priser m.m. Hemsidan är tyvärr långt ifrån färdig men det enklaste sättet att kolla runt bland mina bilder är på facebook http://www.facebook.com/pages/Maplemountain-design/130706790368618 Där ligger de flesta bilderna i album eller nyheter på loggen... Många priser står också där men är det några frågor är det superlätt att kontakta mig där också:)
Vill någon kan man ju också boka ett smyckesparty, eller varför inte smycken och kläderna från capri collection:)
Mejla mig gärna också om ni undrar över något, [email protected]
Gokväll alla<3

Såååå glad...

Tid för eftertanke... Sitter o läser i gamla dagböcker, fnissar o ler för mig själv. Tänk hur man var va! O vilka konstiga vägar man ramlade in på... Personerna från den tiden, vilka vägar de tog och hur de har det idag.
Hela mitt liv skulle kunna bli ett band av uppslagsböcker så himla mycket som har hänt! Ibland funderar jag på om huvudet kommer sprängas av all information som finns därinne. Förhoppningsvis inte.
På sistone har det också hänt en hel del.  Inte direkt som markant märkts men som dykt upp till ytan i bl.a. diskussioner med andra.
Häromdagen pratade jag med en vän. En vän som jag kännt läääänge, som jag gick vilse från men nu hoppas har kommit på in på rätt stig som igen. Mycket har jag tänkt på henne genom åren, mycket har jag saknat henne, men faktiskt aldrig så mycket som nu när jag har fått ta del av hennes liv igen. Vad konstigt det är och vad mycket jag inser om mig själv när det händer vissa saker, när man pratar om vissa saker... Som att sanningen slår en i ansiktet, på ett bra sätt!
Igår pratade jag med min man, vi har inte pratat mycket de senaste åren, bara vi, mest varit mamma och pappa. Ett annat samtal idag handlade om blivande födslar och hur livet blir. Kanske blir jag inte så påverkad i samtalen just då, men all eftertanke...Den förföljer mig. Får mig att inse att jag måste ringa vissa samtal, ta tag i vissa saker och våga hoppas på att det blir bra...
Jag är i alla fall väldigt glad att min stig ledde mig till att våga en sak, att höra av mig, ta kontakt och hitta tillbaka till något som jag saknat mer än jag trott.
Ett konstigt och djupt inlägg, långt från smyckestillverkning, ICA, universitetsstudier och familjeliv...Men ibland måste man bara få vara jag...


Buisnessproposal...

Hej på er!
Hoppas helgen är kanon! Själv är jag precis hemkommer efter att ha hämtat mitt lilla hjärta! Han sov hos sin farmor och farfar i natt så jag och Fredrik (min man) fick lite kvalitetstid:)
Måste bara förövrigt inflika att jag har fantastiska svärföräldrar som alltid finns där och ställer upp! Dom lever verkligen för sitt barnbarn och älskar när han är där.... Vilgot älskar också att vara där dessutom:)
Så, vad gör man...ett par med ett småbarn som inte är vana att bara vara själva?
Vi pratade om att gå ut o käka och eventuellt bio...Men vid närmare eftertanke blir det inte så socialt att sitta o glo på en film, som vi som oftast ändå gör hemma ett par kvällar i veckan.
Så vi tog kvällen som den kom. Började med käk på den lokala pizzerian o hoppade på bussen till stan. Där mötte vi upp en kollega med man till Fredrik för att ta ett glas med dom. De skulle vidare på takida efteråt men vi följde med bort till nöjes och så blev det spontant bowling m.m. Kvällen blev så himla lyckad trots att vi inte hade planerat någonting...När de senare gick vidare in på konserten satt vi oavbrutet och bara pratade i flera timmar jag och min F<3
Dessutom fick jag häromdagen ett briljant förslag av en klasskompis till mig som jag spunnit vidare på en del... Har lämnat ut ett buisnessproposal till en person och hoppas verkligen detta kan vara början på något nytt och väldigt kul!
Dessutom är två av mina första klädvisningar inbokade så nu längtar jag ännu mer hem kläderna! Men pratade med Annika häromdagen och nu är de på g:D

Det lilla som är kvar på rean...

Ord.pris 69 kr, nu 34 kr
Ord. pris 89 kr,  nu 44 kr/st
Ord.pris 179 kr/st, nu 89 kr/st
Ord.pris 99 kr nu 49 kr
Ord.pris 109, nu 54 kr
Pappahalsband i rostfritt stål ord.pris 199 kr, nu 98 kr

Trött småbarnsförälder...

Som den trötta småbarnsförälder jag är så somnade jag kl.22 igår utan de utlovade bilderna på resterande rean:( Nu sitter jag i skolan men ska banne mig lägga ut detta så fort jag kommer hem! Trevlig dag alla!:)

Favoriter?

Kollar igenom galleriet och försöker hitta ett favoritsmycke jag gjort, men det gåååååår inte:P

Skolstart!


Hej på er!
Ja i måndags började äntligen skolan som förhoppningsvis kommer ge mig den extra fysiska kraften till att lägga mer fokus på smyckestillverkningen på kvällarna och även en del på helgerna.
Dessutom kommer jag ha mer möjlighet att hålla öppet de dagar jag har hemstudier... Extra roligt blir det också till veckan då ni inte bara kommer ha möjlighet att kolla på smycken utan även på kläderna då de förhoppningsvis kommit hem:)
Till er som kommenterat ang beställning så givetvis gör jag det! Dessutom ligger jag ofta bättre än många av de konkurenter jag sett på personliga namnsmycken och har min alldeles egna stil på dessa:)
Bästa sättet att beställa i dagsläget är att gå in på min facebooksida och kolla samt kontakta mig där: http://www.facebook.com/pages/Maplemountain-design/130706790368618 Givetvis också via telefon på: 073-8370940 eller via mejl på [email protected]
Som tidigare nämnt är hemsidan fortfarande under construction då det tar mycket tid och kunskap.
Öppet v. 4 fredag 10-14 och söndag 10-14
Vill man komma förbi någon annan tid så går det givetvis att fixa! Ring för bokning.
Vill passa på att slå ett extra slag för rean som fortfarande innehåller massa varor till 50 %. Ska försöka lägga upp bilder på allt som är kvar ikväll!
Har en massa mer att skriva om också, om vänskap, den efterlängtade F-skatten och min rygg som idag blivit behandlad igen:)
På återhörande! KRAM

En kort bilduppdatering...

109 kr

Bara slappat...

Hej! Idag hade jag planerat ett lååååångt inlägg då tankarna om diverse "världsproblem" snurrar och gärna vill komma fram. Men, idag blev det inte många knop gjorda... Myst med sonen som varit hängig och snorig, sett bilarfilmerna säkert 7 gånger och inte minst somnade i soffan mitt på dagen!
Snacka om gött... Lite pyssel blev det också såklart och här är resultatet:
Världens underbaraste...leka med "räserbilera" kan man göra oavsett hur hängig man är!
Det mest fantastiska är att i morgon börjar jag skolan! Då kommer jag vara hemma med min prins VAAAAARJE kväll och få lägga honom:)

PS.

Var det ingen som gillade kläderna från Capri??? Lämna gärna en liten kommentar;)

Nedräkning!

En otroligt vacker beställning! Tänk att ha en sån vän som köper ett sådant till en:)
Fick hem 2 st av varje av ugglan fast i silver denna gång plus läderarmbandet här. Med två lägen att knäppa och riktigt snyggt.... Båda varorna kostar 99 kr/st....Först till kvarn;) Ett ugglehalsband är redan borta!
Måste bara visa er mitt vackra fynd jag gjorde igår också! Såååå stor och rostig, maffig, enkel, snygg ljuskrona! Precis som jag vill ha! Tror den kommer bli jättefin bara den hamnar rätt i taket och jag köper fler levande ljus!
Det blir inget jättelångt inlägg idag då jag jobbat ikväll och är lite trött men ni ska veta att det var nedräkning på jobbet idag för på måndag börjar jag skolan igen!!!!!!!!!!!!!!:)
Godnatt och trevlig kväll... Passa på att kolla in FrökenM webbshoppen som nämndes i en komentar ni också! Var ju möe fint:)

Capri collection

Hej på er!
Vilket fint väder det är idag, solen skiner och det är alldeles kallt och ljuvligt...En riktig vinterdag.
Idag kom mina efterlängtade kataloger då jag som tidigare nämnt ska bli återförsäljare för Capri collection. Vår/sommarkollektionen får en verkligen att längta till sommaren även om det är vackert ute nu:)
Hör gärna av er om ni vill ha en katalog! Ni som bokar en visning kommer dessutom att som värdinna få välja ett smycke från maplemountain design värde upp till 250 kr!
Smygkik;)
Ha en bra dag så hörs vi snart igen! Wiho...de e ju fredag idag!

Ang. bloggens utseende+ mer Gastric bypass...

Hej! Just nu ser bloggen lite konstig ut men jag ger mig inte! Velat göra om designen länge men inte hittat någon som kan som kunnat hjälpa mig... Skam den som ger sig, nu försöker jag själv! Så hoppas ni har lite tålamod tills jag är klar:)
Tack alla som uppmärksammade mitt inlägg och verkligen uppmuntrade mig att berätta mer om mitt liv efter operationen:) Det har precis som många säger varit en otrolig resa på många sätt... Jag kommer spinna vidare lite om det här i bloggen då många har flera funderingar som, kan du äta som vanligt, om du blir sjuk, kan du äta allt mfl...
Det som jag gjorde när jag bestämt mig var att läsa på....massor och kolla upp olika ställen där de opererade, med banken (såklart) och nu blev ni nyfikna va.... Vad kostade det frågar många... 110 000 kr betalade jag för snart 2 år sedan men jag kan lätt skriva under på att jag hade lagt en miljon för att må som jag gör!!!!!!
Blir ledsen arg och besviken när jag läser om "misslyckade" operationer, folk som fått stora problem m.m. Jag kan bara utgå ifrån mig och två andra som jag vet om som det går strålande för...
En stor fördom, "du kan väl töja ut magsäcken igen"??? NEJ! Det går inte... Det jag eventuellt kan åstadkomma om jag nu mot förmodan skulle vilja äta mer än jag gör så kan jag påfresta så att tunntarmen tar emot mer mat... Men då får jag pressa mycket och länge och det är inte trevligt, så varför skulle jag göra det!
Ang. "misslyckade" operationer, de som går upp i vikt igen. Det handlar enligt mig om att de inte utnyttjat det underbara hjälpmedel man har och hållt vikten. För visst kan man gå upp i vikt... Även om jag inte kan äta så mycket åt gången så visst kan jag småäta en hel dag och ändå inte få i mig de kalorier som jag ska... Misslyckade operationer?nej, dålig karaktär? ja!
Inte ska jag låta som något besserwisser då jag faktiskt själv gick upp 4 kg i våras, men då sa jag till mig själv att nu jävlar! Kanske är det "fördelen" med att ha betalat själv också...Man vill liksom inte kasta pengarna i sjön... Så då var det bara att skärpa till sig, hålla sig till måltiderna och nu håller jag vikten!!!
Så är du en av dem som funderar på detta, sluta och ta tag i det! Du kommer inte ångra dig!!!! Jag skulle rekomendera alla som är i behov av operationen att göra den. Tyvärr får väl 1 på 1000 komplikationer tror jag men det var jag i alla fall villig att riskera! 
Kommer som sagt var dela med mig av fler av mina tankar kring ämnet men fråga gärna om ni undrar något mer...
Så ska jag givetvis lägga upp fler smycken snart igen också;)

KRAM

Ändra åsikt!

Ja jag måste nog erkänna att det är dags att ändra åsikt! Har alltid sagt att pärlor inte är min grej, men har jag givit det en riktig chans? Nej, o gud vad kul det var, sen finns det ju en hel del pärlor som är smakfullt enkla och inte alls blir så pråligt som jag kan tycka att en del blir... Förlåt men så är jag...gillar enkelt smakfullt och sparsamt...
Här mitt alster när jag gav det en chans 129 kr
Mer av banden i mockabandsimmitation, fler vår/somriga färger som kan varieras i det oändliga:) Som armband, fotlänkar??? Vi får se vad det blir...
Trevlig kväll! KRAM

Nytt läder m.m.

Kul halsband, speciellt att göra;) Väldigt roligt då huvudena rör på sig, snygg detalj till den som gillar lite rockig stil, eller varför inte bryta av din romantiska stil med något helt annat!
Till en stolt morbror!
Litet sött armband i läderimmitation, 49 kr
Nya platta läder i vårens färger, brunt lila och ceriserosa! Kanonfina:)

Nya loggan!

Sååååååå nöjd:)

Trött...

Hej! Ja ikväll är jag så himla trött så det blir inget längre inlägg, bara massa bilder för jag kunde inte låta bli att greja när nytt material ramlat ner i lådan:) Det trots att jag kom hem 20.00 från ICA...Men nu blir det sängen då det är dags för veckans sista pass i morgon bitti, sen är det äntligen fredag kväll som jag ser fram emot såååååå!!!!
Till någon speciell<3
Vårnytt
Superläckert i plexiglas!
Vårnytt
Beställning
Coola örhängen 59 kr
Sov gott alla vackra själar!

Strålande!!!

Idag är jag fantastiskt strålande superglad! Äntligen har min alldeles egna logotype ramlat ner och snart kommer ni få se den! Förhoppningsvis hittar jag också någon som är duktig på att greja med bloggar som kan modelera lite med sidan här!
Sååååå sjukt snygg och tackar verkligen världens bästa grafiska designer och tillika gamla vän och granne, Claes Josefsson för hjälpen!!!!!!!!!!!!
KRAM

Nya ringar & Gastric bypass!

Dessa underbara glasringar damp idag ned i min låda, 99 kr/st. En till med blått i kom också men den hamnade direkt på min svägerskas finger:)
Den här coola döskalleringen damp också ned, 99 kr också den!
Annars har dagen gått i pysslandets tecken...Mest med det egna hemmet! Äntligen, ett år senare, fick jag tummen ur och började sy en lampskärm till en helt underbar golvlampa som jag fått av min mamma... Den är täljd ur en hel stock och fantastikt rolig/snygg/ful...Hursomhelst jag ÄLSKAR den! Ni ska få se en bild på den när den är färdig...
En del kuddar har också skapats då min kreativa ådra fullkomligt brunnit idag:)
Jag har inte betättat så mycket om mig själv här i bloggen men idag är det dags att ni får ta del av en sak... Detta är något jag ofta får berätta om då folk är väldigt nyfikna och det är högst aktuellt. Jag gjorde en Gastric bypass i mars 2010! Till och med läkare jag träffat t.ex. öronläkare har bett mig berätta av ren nyfikenhet... Så här kommer den, den nakna sanningen:
Före: julafton 2009
Vad är det som får en att ta beslutet att lägga sig under kniven? Ja det var verkligen sista utvägen kan jag lova... Jag har provat allt! Viktväktarna, Atkins, Cambridgekuren, Xtravagansa, allipiller, svält mig, tränat...m.m.
Självklart har jag flera gånger gått ner i vikt, mycket flera gånger men alltid har jag gått upp igen. Det gick så långt att jag gick till läkaren som remiterade mig till ätstörningsenheten där jag gick i ett halvår... Sen hände det, jag blev gravid! Det underbaraste, vackraste och finaste som kunde hända, även om det inte riktigt var planerat:)
När jag blev gravid började mitt nya liv... Då kunde jag ju inte stoppa i mig massa skräp längre! Så bra som jag åt under den perioden har jag aldrig gjort, tränade, sov ordentligt och allt! Vilgot skulle minsann få den näring han behövde därinne, och äta för två? Nej, det fanns inte på min världskarta... Mycket hjälp hade jag från ätstörningsenheten där jag börjat skriva matdagbok som jag ändå måste säga är det som fungerat bäst.
12 kg gick jag upp när jag var gravid, toppen var 116 kg. Dessa gick jag sedan ner igen på egen hand men det var fortfarande en kamp. Då tog jag beslutet...
Inte orkade jag vänta 1,5 till 2 år på en betald operation heller, nej jag ringde till Aleris och överviktskliniken i Stockholm... Sen började den verkliga resan!
Två veckor före operationen var det Modifast som gällde... Man måste själv gå ner innan operationen för att levern ska krympa och de ska komma åt då operationen utförs via titthål. Annars riskerar man att de öppnar magen.
8 kg gick jag ner under de veckorna och det kändes fantastiskt redan då. Sen väl i Stockholm var det jobbigaste att vara utan Vilgot och Fredrik i 3 nätter...
Efter operationen mår man förvånansvär bra och man ska upp och röra sig direkt. Självklart har man ont i magen men det är väl inte så konstigt.
Väl hemma började det stora jobbet, att planera måltiderna. Matsäcksfickan som är kvar rymmer 2 msk så man måste äta långsamt och tugga ordentligt...Smaklökarna har förändrats en del, vissa saker som var goda smakar numer blä, annat jättegott. Kolsyra var till en början svårt och alkoholen måste man vara försiktig med... Då den går direkt ut i blodet numer och inte ligger i magsäcken och bryts ner först blir man lätt berusad på lite... Tro mig, jag har fått för mycket några gånger sedan operationen...
Det är det bästa jag har gjort (förutom Vilgot såklart) och jag skulle rekomendera det till alla som lidit/lider av kraftig övervikt.
Framförallt är jag så himla mycket piggare, inte bara fysiskt utan också mentalt! Jag behöver inte tänka på vad jag ska och inte ska äta, banta och samhällets blickar... Jag får bara vara jag, mamma, fru, arbetare, lycklig och FRISK!
Det är ingen snabb lösning, det är inte skitenkelt, det krävs en massa jobb, men det är världens bästa hjälpmedel! Jag kan verkligen inte äta för mycket, det tar stopp! Äter jag för fett eller för sött så mår jag illa... Fortfarande äter jag på assiett och handlar alldeles för mycket mat, men det dröjer innan hjärnan hänger med... Den är trots allt lite segare:P
Efter:
Hoppas ni som varit lite nyfikna fått lite svar på era frågor, är det något ni undrar, fråga gärna!
Trevlig kväll alla!

Vårnyhet!

Vårnyhet, vackert armband 69 kr
Många fler nyheter kommer under veckan!
Nu kör jag 50 % på kvarvarnade rea! Meddela mig eller ring om du vill ha något 073-8370940... Självklart skickar jag också för dem som inte kan komma förbi:)
KRAM

Fler beställningsjobb...

Till min pappas sambo i äkta silver med hennes dotters namn, det tidigare armbandet ni sett, här så låset syns bättre enligt efterfrågan;)

LÄÄÄÄÄÄDER<3
Ha en bra dag!

Vårnytt och beställningar...

Hej! Ja idag har jag varit ledig från ICA...Hade egentligen inte så mycket planerat men av någon konstig anledning går alltid de lediga dagarna så snabbt:(
Mycket mys med min lilla prins har det blivit och en del tillverkning nu ikväll! En hel del beställningar ramlar in och det är så himla roligt!!! TACK ALLA! Vill gärna ha mer att göra så tveka inte att höra av er...
Funderar lite på Kvinna 2012 också, vad tror ni? Kan det va någon mässa för mig att ställa ut hos? Någon som redan nu vet att ni ska gå?
Svart platt läder med lås, vårnytt! 99 kr Två namnbrickor i rostfritt stål enligt beställning...
Vårnytt armband 99 kr Halsband i silverpläterad metall, beställning 109 kr
Beställning i äkta silver till en nybliven mamma, 549 kr som vanligt svårt att fota silvret...
Några av vårens nya läder, kommer bli kanonsnygga grejer! Sen dagens absoluta favorit... Det kan vara det snyggaste jag gjort till och med...Vet inte varför men det här armbandet blev jag så himla nöjd med, önskar till och med att jag hade en syster jag kunde ge det till <3
Måste också passa på att slå ett slag för Icas matkasse... Kör den för andra gången den här veckan! Det är underbart, enkelt, roligt, varierande, näringsriktigt och jättegott! Fler veckor kommer den kassen absolut få komma in i min kyl... Förstår ni hur underbart skönt det är, slippa tänka, handla och själva lagningen går snabbt och enkelt! Kan jag absolut rekomendera!
KRAM

RSS 2.0