lördag...

På lördag är butiken stängd! Då packar vi in oss i bilen o åker på loppis/hantverksmässa hos lev vackert i Kristinehamn... Himla mysigt att ställa ut där igen:-) kan verkligen rekommendera alla som ännu inte varit där att ta sig en tur:-)
Strax stänger butiken för idag, men vi ses väl i morgon;-) kram

Ny katalog

En ny katalog har kommit, en första underbar vecka är till ända... Jag är så glad och tacksam till alla som besökt min lilla butik o tack för alla fina komplimanger den får!
Tävlingen på facebook är avslutad för denna gång och jag hoppas att vinnaren av 500 kr i presentkort är glad:)
Nu ska jag njuta av veckans sista kväll innan det är dags för en ny arbetsvecka med en start på ICA i morgon...
Kram till er alla!

ÖPPET!

Hej! Ett stort tack till alla som besökte mig under premiärhelgen... Så kul att äntligen vara igång med butiken.
Nytt är också att det kommer vara rikligare med öppettiderna! Jag kommer ha öppet tis-fre mellan 12-18 och lördagar mellan 12-16! Det känns jättekul och är en riktig satsning från min sida då jag skurit ner på ICA-tiderna rejält!
Vissa undantag kommer det vara då en del mässor kommer besökas men detta kommer alltid att meddelas i god tid:)
Passa på att göra ett besök denna veckan då jag kör 10 % på hela sortimentet från Capri Collection. Dessutom kör jag 20 % på ala smyckesbeställningar som läggs på plats i butiken!
Varmt välkomna o återigen tack till alla er som redan hittat hit!
Axelssonsvägen 5 på Skoghall håller jag till:)

Premiär och öppettider!

Äntligen är det snart dags för premiär av min butik! Det har varit otroligt mycket jobb men helt underbart när jag ser resultatet.
På lördag är det alltså dags, 15-21 har jag öppet då. Övriga öppettider kommer ju variera lite men jag kommer alltid att uppdatera veckovis hur det är öppet... En riktlinje som jag hoppas kunna följa är öppet varje tisdag och minst varannan helg till att börja med!
Psst...kan du inte komma på lördag kommer jag också ha öppet nu på söndag mellan 12-16!
Erbjudanden som jag kör hela premiärveckan är 10% på hela sortimentet från Capri collection, 50 % på alla smycken i lager och för dig som bokar en visning under veckan dubblar jag värdinnegåvan!
Har fått hem underbara naturtvålar från Unna dej som jag tror kommer bli en riktig storsäljare! Kika in hos Evalena! www.unnadej.com
Glöm nu inte att ni är varmt välkomna:) KRAM

Sommaruppehåll...

Hej!
Ja bloggen tog ett låååångt sommaruppehåll, men nu är jag tillbaka och ska uppdatera lite mer...
För er som följer mig på facebook har väl ingen missat att jag öppnar min egen lilla butik i garaget på Axelssonsvägen 5. Premiär för butiken blir den 15 sept! Mellan kl.15-21 har jag öppet o massor av bra erbjudanden och tilltugg kommer finnas! Välkommen att kika förbi:)
Planen är att jag sen kommer ha öppet varje tisdag och minst varannan helg....Sen hoppas jag givetvis att det ska bli ännu mer:)
I butiken kommer ni hitta mina smycken, kläder från Capri collection, goa tvålar, lite möbler o massa annat smått o gott:)
Ha det bra sålänge så hörs vi snart igen:)
//Sofie

RSS 2.0