Lite av...

morsdagsarbetetna som utfördes...
Det var otroligt mycket inför mors dag och jag hann långt ifrån fota allt men lite ska ni givetvis få se...Så kul att många vill smycka sina mammor med just mina smycken<3
Fortsätter traggla med att få till hyfsade bilder men ni ser väl det viktigaste hoppas jag:)
"Hjärtat"-halsbandet med ett annorlunda hjärta...Kul att få göra lite olika, märker också av att olika "budskap" ska förmedlas via ringen på halsbanden, vilket är jättekul...
Idag publicerade jag en ny utlottning på facebook (http://www.facebook.com/Maplemountaindesign) för att fira min fina hemsida som många äntligen hittat till http://maplemountaindesign.se/ KUL!
Ha en fantastisk vecka trots att sämre väder väntar...
KRAMAR

MORS DAG

Vi laddar för fullt för mors dag på ICA vilket innebär en hel del extra timmar den här veckan...Däremot har jag också hunnit med att förutom mina beställningar gjort några mors dagsmycken idag som säljs till kanonpris:) Endast 99 kr st!
Långt halsband med ängel "älskad"
Kort halsband, "älskade mamma"
Långt halsband med större ring "Alltid i mitt hjärta"
Kort halsband med hjärthänge
Kort halsband "mormor" med ängelhänge
Först till kvarn;)
Ha en fantastisk vecka i sommarvärmen!
KRAM

Min treåring<3

Hej!
Hoppas ni alla har en fantastisk ledighet! Jag jobbade både igår och idag ska jag iväg igen (ICA)...Men i morgon och på söndag är jag ledig och kalasandet fortsätter! Min Vilgot fyllde 3 år i tisdags...3 ÅR! Var har den tiden tagit vägen??? Det känns som alldeles nyss jag fick upp honom i min famn:)
Min älskade unge!
Jag har givetvis jobbat en hel del med smycken också, om än dock lite dålig uppdatering... Ni glömmer väl inte att kika in på min facebooksida?http://www.facebook.com/Maplemountaindesign där lägger jag in uppdateringar nästan dagligen:)
Jag lurar också på någon ny tävlig för att fira den nya hemsidan men vet inte riktigt vad vi ska tävla om??? Någon som har något förslag?
En nygammal goding med kubtag som kan stansas på fyra sidor runt om... 169 kr med läder och snyggt magnetlås i nacken.
En annan stor nyhet är mitt butiksbygge! Ja visst, håller på för fullt att renovera mitt garage som sakta men säkert tar form som butik. Den kommer innehålla smycken, kläder (från Capri collection), en del inredning och lite möbler som min goa kollega på ICA renoverar....Skitfint! Spännande va??? Då hoppas jag att ni kommer kika ut.
Senast i aug/spet kommer jag öppna men förhoppningsvis redan under sommaren! Premiärdatum kommer givetvis då det kommer va massa fina erbjudanden SÅKLART!
Trevlig helg alla!<3

Äntligen!

Finns det ett platt läder också i vitt som många frågat efter! Tyvärr är det mycket dyrare än det svarta och bruna som jag haft länge. Priset på armbanden kommer därför hamna på 149 kr och då de också är finare och tunnare kommer det inte passa med haklåset med knäppning utan det är det hederliga gamla klolåset som gäller med de nätta fästena:)
Också fler snygga färger av det nya lädret som heter "blac" detta beror på att kanten är svart på alla dessa utom det vita:)
Ni kommer väl ihåg det här som jag gjorde i det snygga nya lädret:
Där ser ni också den typen av fäste/lås som passar bäst till detta!
Nu är det snart måndag igen...

Helg igen!

Ja hörni! Det är bara måndag o fredag hela tiden...inte mkt får jag uppdaterat här heller när dagarna bara går:P
Den här veckan började jag jobba på ICA igen också så då blir dagarna ännu kortare, speciellt när jag fått en hel del kvällstid igen:(
En kul beställning att göra, kul med kunder som har lite önskemål, blir alltid nåt annorlunda resultat än om man bara "tänker" själv:)
Ni glömmer väl inte att det är dags för mors dag snart!<3
Massa jobb har det blivit trots att uppdateringen varit dålig:) Ni har väl inte heller missat nya hemsidan http://maplemountaindesign.se/ dessutom lägger jag alltid ut nytillverkat direkt på min facebooksida http://www.facebook.com/Maplemountaindesign om man inte har tålamod här mellan varven:)
Trevlig helg!

maplemountaindesign.se

ÄNTLIGEN är hemsidan publicerad, om än inte helt klart så är jag supernöjd!
Varmt välkomna och kika in. För er som undrar över leveranstider/villkor m.m. så finns all tillgänglig info där:)
TREVLIG HELG<3
Mvh Soffan

RSS 2.0